Beenbeschermers

Beenbeschermers sluiten helemaal om het been, bieden bescherming tegen trauma van buitenaf en geven ondersteuning aan de  pezen en kogels. De beschermers worden veel gebruikt bij training of buitenritten. Het materiaal van de beenbeschermers is flexibel zodat de beschermers goed meebuigen met de bewegingen van je paard. Daarbij is het heel belangrijk dat de beschermers goede ventilatie bieden zodat  de benen niet oververhit raken.

BR heeft een uitgebreid assortiment beenbeschermers met o.a. de BR Majestic. Deze beenbeschermers zijn gemaakt van soepel, synthetisch leer en hebben een zachte, synthetische schapenvacht voering. Deze voering is ademend en zorgt voor optimale drukverdeling. Daarnaast is de impact zone van deze beschermer voorzien van een laag schokabsorberend neopreen, wat zorgt voor extra bescherming. De BR Majestic is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, prints en kleuren


Je kunt beenbeschermers zowel voor de voor- als achterbenen gebruiken. In het BR assortiment lopen de maten van maat S, met 2 klittenbandsluitingen t/m XL, met 3 klittenbandsluitingen. Voor de achterbenen neem je doorgaans 1 maat groter dan voor de voorbenen van je paard.

Product toegevoegd aan wishlist
Product toegevoegd aan vergelijken