Missie & Visie


De missie van BR

BR is een uniek merk. Het is onze missie om stijlvolle producten van goede kwaliteit en gemaakt met oog voor detail op de markt te brengen, die de essentie en de merkwaarde van BR weerspiegelen. 

Het succes van BR is gebaseerd op de progressie van een compleet en uitgebalanceerd assortiment voor ruiter en paard, met de kernwaarden:

  • Kwaliteit
  • Functionaliteit
  • Comfort
  • Design

Wij blijven het merk BR kritisch onderzoeken en indien nodig verbeteren. Daarnaast blijven we actief op zoek naar nieuwe mogelijkheden om kansen te benutten in de dynamische ruitersportmarkt. 

Wij streven ernaar dat BR deel gaat uitmaken van de absolute top van wereldmerken op het gebied van ruitersportartikelen. Wij willen internationaal de aandacht trekken en definitief onze naam vestigen op topniveau.

De visie van BR

De merkessentie en waarden van BR liggen ten grondslag aan alles wat wij doen en de manier waarop we dat doen. We streven naar een prijs-kwaliteitsverhouding die perfect in balans is. Wij geloven dat BR producten de waarde vertegenwoordigen die recht doet aan de geleverde kwaliteit en wij zijn trots op het feit dat we de klant een verrassend prijsniveau kunnen bieden.

Wij zijn ervan overtuigd dat BR een waardevolle aanvulling is op het huidige merkenaanbod. Met de focus op het maken van producten van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs, biedt BR innovatieve designs met oog voor detail, comfortabele pasvormen en functionaliteit, passend binnen de trends en ontwikkelingen in de markt.

Als BR verder evolueert, zullen steeds meer paardenliefhebbers zich bewust worden van dit fantastische merk. Door het ontwikkelen van nieuwe producten, de samenwerking met topruiters en de kennis en ervaring van onze medewerkers kan BR steeds weer voldoen aan de toenemende wensen van de klant. BR heeft de ambitie een kwalitatieve bijdrage te leveren aan de beoefening van de paardensport nu en in de toekomst.