Winnen & Meer

Winnen & Meer


BR outdoordeken Passion Z3 Heat Control

 

Enkele weken geleden vroegen wij drie BR fans om de BR outdoordeken Passion met Z3 Heat Control te testen. Naar aanleiding van onze oproep op Facebook en Instagram werden de volgende testers uitgekozen: Michelle uit Duitsland, Ania uit Polen en Lisa uit Nederland. Deze dames hebben hun bevindingen opgeschreven en foto’s gemaakt. Deze delen we natuurlijk graag met jullie!

De BR outdoordeken Passion met Z3 Heat Control is een seizoensdeken die is uitgebracht in de herfst/wintercollectie 2016. Het is daarom mogelijk dat de deken op dit moment niet meer verkrijgbaar is. In de wintercollectie van 2017 brengen wij een nieuwe versie van de deken uit. Om de deken te optimaliseren nemen wij de resultaten van de testers uiteraard mee.

Algemene informatie  
Naam: BR outdoordeken Passion Z3 Heat Control
Prijs: € 119,95

Buitenzijde: 800D polyester, waterdichte coating
Voering: polykatoen, 190T nylon (staartflap, borst en onderzijde)
Vulling: Z3 heat control (340, 200 en 100 g)
Fournituren: zink met matte zilverkleurige finish
Waterdicht: 5000 mm, ademend: 4000 g/m² 24 uur en winddicht

  • Waterdicht: 5000 mm, ademend: 4000 g/m² 24 uur en winddicht
  • Z3 zorgt voor een effectieve verdeling van de warmte en minder gewicht in totaal
  • Anatomisch gevormde deken met dubbelgestikte rugnaad en getapete naden
  • Drie D-ringen en klittenband aan de buitenkant van de deken voor het bevestigen van een halsdeel
  • Dubbele, verstelbare borstsluiting met quick release clips en klittenband
  • Loopsplitten en V-model staartflap
  • Verstelbare kruissingels en verstelbare, afneembare, elastische bilkoorden
  • Verkrijgbaar in de maten 165 t/m 215 cm in kleur INK

De testers hebben alle drie een formulier mee gekregen die zij na hun testperiode hebben ingevuld. Hieronder staan de zes stellingen waar de testers extra goed op hebben gelet.

Stelling 1. De deken heft een goede pasvorm.
Stelling 2. De deken is gemaakt van degelijk materiaal.
Stelling 3. De deken blijft goed op het paard liggen, ook bij beweging.
Stelling 4. De deken is voorzien van goed functionerende sluitingen.
Stelling 5. De deken geeft geen schuurplekken.
Stelling 6. De deken is volledig waterdicht.

Michelle: Rood
Lisa: Blauw
Ania: zwart

Daarnaast hebben de testers ook hun eigen bevindingen opgeschreven. Lees hieronder hun bevindingen.

Michelle:
De BR Z3 deken houdt mijn paard perfect warm tijdens koude dagen. De 3 zones zorgen voor een optimale warmtecirculatie en naast de geweldige technologie achter de deken is het design ook nog eens mooi! Ik hou van de kleuren en de details op de deken. Het materiaal is erg sterk, maar laat geen schuurplekken achter op de huid van mijn paard. Het enige wat niet 100% perfect is, is dat de deken een beetje naar achteren glijdt als mijn paard loopt. Maar dat is eigenlijk geen probleem en veroorzaakt ook geen schuurplekken. Al met al is het een mooie en praktische deken voor de koude dagen!

Lisa:
De deken bevalt ontzettend goed! Mijn paard krijgt snel wondjes en schuurplekken, maar met deze deken heeft hij nergens last van. Ook is deze deken, in tegenstelling tot veel andere dekens, echt waterdicht. Ook bij een flinke regenbui. De deken staat chique en de prijskwaliteitverhouding is helemaal prima. Kortom een echte aanrader!
Lisa's horse

Ania:
De BR Z3 deken levert een goede prestatie. Hij is echt waterdicht. Het innovatieve system met de verschillende lagen vulling is geweldig, want hierdoor is de deken zowel licht als warm. Mijn paard, wiens vacht geschoren is, voelt zich helemaal comfortabel met deze deken. Het enige wat tegenvalt is de rand van de deken bij de nek, deze krult wat naar binnen.

Wij zijn ontzettend blij met deze positieve en eerlijke feedback! Ook waren wij zeer verrast door alle reacties die wij kregen toen wij bekendmaakten dat we drie testers zochten. Om tot betere producten te komen, is jullie feedback zeer van belang. Vergeet dus niet om jouw ervaringen met de BR producten met ons te delen. Wij zullen jullie op de hoogte houden over de nieuwe versie van de BR outdoordeken Passion met Z3 Heat Control.

Bekijk hier de instructievideo van BR over het plaatsen van een deken.